Visningsbygg

Vår patenterte teknikk er prøvd ut i praksis. Vi har ført opp et visningsbygg i flotte omgivelser i Ålesund. Dette er eco-bo sitt minste mikrohus på 12 kvadratmeter med alle basisfunksjoner. Mikrohuset står på pilarfundamenter, og er tilpasset å kunne transporteres langs veiene i Norge. Med dette viser eco-bo vei for realisering av nullenergibygg

Mikrohuset består av superisolerte gulv-, tak- og veggelementer som er produsert lokalt på byggeplass, montert på pilarfundamenter og har beste energimerking klasse A.

Med klimarobust yttersjikt i fiberarmert betong og karmfrie vinduer med aluminiumsprofiler er man sikret lang levetid og lavt vedlikeholdsbehov.

Eco-bo har patentert teknikk for karmfri innfesting av vindu. Dette fjerner kuldebroer og gir inntil 30% mer dagslys. Her er karmfritt vindu med tre-lags isolerglass på over 5 kvm montert fra gulv til tak og vegg til vegg.

Takflaten er klargjort for montering av solcellepaneler for produksjon av egen fornybar energi. Superisolert bygningskropp + solceller + varmepumpe = nullenergibygg

Close Menu